Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Renault ZOE виходить на український ринок

В 2019 році французи переглянули власний електромобіль на ім҆я ZOE, адже за підсумками минулого року саме ця модель здобула титул найкращого електрокару Європи. Головною перевагою Renault ZOE серед інших електричних машин є відносно низька ціна. Водночас, хетчбек майже не вирізняється від звичайних автомобілів, які використовують класичні бензинові або дизельні мотори. За офіційною інформацією, запас ходу нового ZOE без дозарядки збільшиться до 400 км та з҆ явиться можливість швидкої зарядки.

Зовнішній вигляд Renault ZOE майже не змінився після семи років виробництва і навіть зараз французи зробили його впізнаваним та схожим на попередника. Найбільші оновлення відбулися в технічному плані та у салоні. Головні недоліки моделі було виправлено та запропоновано досить сучасний та комфортний автомобіль.

Під капотом маленького ZOE розташувався електричний двигун потужністю 135 к.с., який предає 245 Нм крутного моменту на передню вісь. Завдяки зростанню потужності, хетчбек зможе прискоритись з 0 до 100 км/год лише за 10 секунд. Максимальна швидкість теж трошки підросла і становить 140 км/год. Ємність аккумуляторної батареї становить 52 кВт-годин, що дозволяє долати відстань у 400 км. Але вражає не це, а той факт що функція швидкої зарядки робить експлуатацію автомобіля досить зручною та прогнозованою. Використовуючи швидку зарядку, за 30 хвилин можна зарядити акумулятор для подолання 150 км. Таким чином, пересуваючись у міському циклі, автовласник зможе протягом дня долати велики відстані без значних витрат часу. Однією з корисних функцій яка впливає на економію енергіє є блок рекуперації, завдяки чому генерується гальмівна енергія, яка потім використовується для підтримки електромотора при зростанні навантаження.

В середені нового Renault ZOE нас зустрічає повністю нова архітектура. Зміни пов҆ язані з встановленням сучасної мультимедійної системи з 9,3-дюймовим сенсорним дисплеєм. Інформаційно-розважальна система Easy connect має розширений функціонал управління багатьма опціями та сервісами автомобіля. Якість матеріалів оздоблення відповідає класу ZOE, тому сподіватися на преміум матеріали не доводиться. Водночас інтер҆ єр справив приємне враження.

Новачок може похизуватися наявністю різноманітних систем пасивної та активної безпеки, тому на європейському ринку його поява очікувана. На інших ринках клієнти тільки починають знайомитись з цим автомобілем…

 

 

24.06.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Renault ZOE виходить на український ринок

Політика конфіденційності